• Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
Afdrukken

Stacaravan Verhuur!

Op slechts een half uurtje rijden vanaf Maastricht/valkenburg vindt u in de Belgische Ardennen, die behoren tot de mooiste natuurgebieden van Europa, Camping Polleur.

Deze familie-gezin-camping is gelegen in een fantastisch mooi gebied varierend van ruige bossen, kristalheldere beken en romantische dorpjes een ideale plaats voor een fijne vakantie.

Voor gebruik mobile telefoon scrolt u naar beneden en klikt u op "switch to desktop version"

De camping polleur ligt 15 minuten van het Formule 1 circuit Spa/Francorchamp.

Stacaravanverhuur van Dijk verhuurt op deze prachtige lokatie volledig ingerichte stacaravans voor een geslaagde vakantie met het hele gezin tegen een low-budget prijs. Voor LAST MINUTE klikt u op het rechter menu.

De keuze voor deze camping door Stacaravanverhuur van Dijk werd mede bepaald door de kindvriendelijkheid, het aanbod van animatie voor jong & oud en de mogelijkheid tot deelname aan avontuurlijke survival programma's die een verblijf in de Ardennen een extra dimensie geven.

Ook uw trouwe viervoeter verdient een fijne vakantie en is van harte welkom om het Ardennengevoel mede te beleven en uw auto kan gratis bij de caravan blijven staan.

In voor- en naseizoen bieden wij U een 9 dagen week aan (7=9) vanaf 199,- euro.